mandag 3. september 2007

Balder

Balder sjarmerer alle som kjem til Heimdal. Han veit kva han skal spele på den karen! Først må han "vaske" seg og rense "neglene". Han er alltid velstelt.
Så må han vise seg på "catwalken", viktig med den rette hoftevrikken! Her viser han det siste nye i pels, beigefargar er inn i år. Toniton iblanda svarte spetter. Posering for fotografen, han veit å vise seg frå si beste side. Litt tung i hovudet? "Jetset"livet tar på, blei visst litt seint i går!
Fotoseansen er over, middagen ventar. Fisk til forrett og kylling til hovedrett?
Ut på nye eventyr! Kvelden er ennå ung...
Hundar kjem når ein ropar på dei. Kattar noterer seg det ein seier og kjem eventuelt tilbake til saka. Mary Bly

9 kommentarer:

GAWO sa...

Den pusen, den pusen. Ser ut til at han lever pusens glade dager. Forresten et skikkelig kattenavn på den karen. "Balder" ...det sier liksom fra at: jeg er en orntli katt.... og er pus når jeg vil. Mjauuuuu.

Petunia sa...

Balder er en skikkelig stilig pus! Herlig farge på han.
Diktet diktet jeg i ungdomstiden min.Fant i noen gamle papirer...

Hulda sa...

Heisann! Har ikke hatt tid å komme meg innom alle bloggene i helga. Du har lagt inn mange fine bilder! Så fine slideshowene ble også. :) Det er skikkelig artig, skal prøve meg mer på det, tenkte jeg. Fin katt dere har også. :) Og nydelige hagebilder fra i går.

Anonym sa...

Artig katte...
De har jo sitt eget liv å ta vare på... har jo hatt en del katter vi også, har jo tatt like mange bilder av de som av ungene...he,he... men etter jeg ble allergisk - kan vi ikke ha noen...

Ha en flott kveld...

min sin lille tue sa...

Hei:)
Ja Balder er visst en sjarmør. Jeg likte så godt det på hodet-bildet jeg. Katter er flotte dyr, og det er så morsomt å bli kjent med "personligheten" til dyr.
Flotte bilder du viser i de forrige innleggene dine.
Ha en fin kveld.

FO - 2 sa...

Litt av en sjarmør han Balder du. ;)
Og matmor har tatt noen flotte motiver av han. :)

minerva.jor sa...

En skikkelig sjarmør i pels!
Balder har et nydelig uttrykk og en blank pels, ser ut til å være yngre enn min "Gullhår" som snart er i4 år- fremdelses leken som en kattunge!
Ha en fin kveld:)

Mia sa...

Herlige bilder av han Balder! Og så morsomt kommentert av deg. Virkelig artig. Og så var det forrige innlegget ditt om hagen din bare nydelig. Den stenmuren hadde jeg virkelig sansen for!

SchneiderHein sa...

Nice to see Balder again! Now it's time for a link on our cat blog "Maus, Allegra & andere Katzen".
Silke