tirsdag 27. mai 2008

Kreativ Blogger.

Eg har mottatt fire Kreativ Blogger awardar dei siste dagane og no er det vel på tide at eg gir han vidare til bloggar eg likar. Først vil eg seie tusen takk til Interiørgleder, Litt av meg, Som dagene går og Ida's little corner of the world. Eg blir like glad kvar gong nokon gjev meg ein award! Så over til dei eg vil gi awarden til. Det er mange vakre, kreative, koselege, inspirerande og flotte bloggar. Ikkje lett å velje berre nokre få. Denne gongen har eg valt bloggar som er nokså nye, dei fleste har starta opp med blogging dette året. Det er så kjekt å bli kjent med nye bloggar, nokre av dei blir straks favorittar som eg ofte besøker. Den første eg vil gi awarden er Oleiv Lenes Krativitet. Ho har ein koseleg blogg med bilder tatt ute og inne og med innlegg om handarbeid, familie og litt av kvart elles. Den andre eg vil gi awarden til er Maritas Hage. Bloggen er ein hageblogg og eg storkosar meg hos henne. Moseplassen er også ein av mine nye favorittar, her finn eg mange tips om planter og hage. Her er også nydelege bilder. Gårdslivblogg handlar om livet på ein gard, om hage og natur. Midt i blinken for meg, her føler eg meg heime. Den siste eg vil gi ein award denne gongen er Eba & Co, her er det bilder av vakre og koselege heimelaga kort. Eg fekk sjølv dette stilege kortet frå Eba i februar. Som det ser har eg lenka til både dei eg har fått awarden frå og dei eg har gitt han til, alle er vel verd eit besøk! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eg har også fått mine "femten minutt i rampelyset". Kjekt at Bokn kommune og Bygdabladet vil lenke til Heimdal på sida si, men det er litt skremande også. No blir eg vurdert av mange som kjenner meg. Eg vil seie til mine nye gjester at dette er ikkje noko tidskrift på nokon måte, men min personlege blogg som vil vere farga av min ståstad, mine interesser og mine meiningar. Du er hjarteleg velkomen inn som gjest når du måtte ønskje :) Legg gjerne igjen ein kommentar, det set eg stor pris på!

13 kommentarer:

Lavender and Vanilla Friends of the Gardens sa...

Hi Marie, just to say hello, and have a look what spring brings in Norway. (hope I got it this time right)! This little Viola canina grows and flowers well in my garden too! It seems to be very versatile doing well in the cold climate and in the subtropicals.

Anonym sa...

hei, så koslig med en award da, tusen takk for annerkjennelsen :)
Kastanjetrær ja, det er så rart at de blomstrer allerede, har ingen her i nabolaget men ser det jo når vi er andre steder- utrolig tidlig!

Forresten, så artig med avisoppslag da :D

Berit T sa...

Du så kjekt å se deg i bygdabladet!!!

Jeg tar utfordringen som du gav meg, men må vente et par dager.

Ha en fin onsdag, klem fra meg.

Hilsen Bodil F.T. sa...

Hei! Så gøy at du også har en slik duk da!! det er kanskje flere varianter av den. Mora mi broderte den til noen norsk-amerikanere, og så likte jeg den så godt at hun laget en til meg også.

Så må jeg gratulere deg med avisinnlegget!! Det var kjekt å lese!!
Love from me ;)

Lovise sa...

Hei. Er bare innom for å se om du har det bra i sommerkvelden...

Kay sa...

Hi Marie, I'm giving you the "Make My Day" Award. If you come to my blog, you can find out about it. I just love all the beautiful photos on your blog. They definitely have convinced me that we will someday make a trip to Norway.

Naturegirl sa...

Marie such beautiful blossoms on your blog! Thank you for your kind comment on my blog! I will visit again! hugs NG

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Hei Marie, og tusen takk for awarden! Jeg ble ordentlig glad, og akkurat i dag er det ett år siden jeg skrev første blogginnlegg :-)

ingliss sa...

Nå har jeg kost meg leeenge med de flotte naturbildene, garden og husdyra dine. For en godt liv, tenker jeg, som nå bor i utkanten av hovedstaden, men er vokst opp på bygda.Håper du synes det er greit at jeg legger deg til lista over favorittbloggene mine, for denne bloggen har jeg lyst til å besøke igjen.Ha en fin sommer så lenge :-))

Brit. (lille meg) sa...

Så artig at du kom i avisa med bloggen din! Og den er absolutt verd det! Det er så mye flott du deler med oss andre.
Gratulerer med awarden! Den har du fortjent!
Ha en fin kveld!

Oleiv Lene sa...

Tusen hjertelig takk Marie, nå ble jeg skikkelig glad:o)Og jeg som trodde jeg var en puslete bloggamatør...Har sett andre fått den og synes den er så fin;o)
Ja dette var kjempekoselig!
Du og dine får ha en superduper kveld. I helga er det dåp, så her er det full rulle!
Klem

eba sa...

Åh, tusen takk, det var rørende!!! og gratulerer med awarder til deg! :D Skal kikke innom dei andre du har linka til også, ser spennede ut! :D Takk igjen! :D :D

FO - 2 sa...

Glemte å gratulere deg med den forrige utmerkelsen, over her. Så, jeg gjør det her. Vel fortjent!
Og plassen i avisa er veldig fortjent også.
Koselig innlegg.
På denne måten kan du dele gledene og alt det vakre fra Heimdal med flere. En fin tanke.
Vi trenger fokus på det fine i livet, midt oppe i alle store overskrifter.
Og du, du skrev jo at du ønsket deg jobb til høsten.
Kanskje avisa har en jobb til deg?
DET hadde vært noe for deg det!
Du skriver bra og tar bra bilder.
En journalistspire....?