lørdag 13. oktober 2007

Roser til helga. / Roses for the weekend.

Nå kan det godt hende at nokon er lei av alle rosebileta mine som kjem "omatt og omatt og omattatt..." Det er ikkje same bileta altså, det ser berre sånn ut. Rosetrea er dei same då, og dess meir det haustar dess færre roser er det å velge mellom.
Etter at eg blir meir kjent med dei ulike bloggerane ser eg at alle har sitt særpreg. Anemone filosoferer og får oss andre til å følgje tankane hennar. Gawo tar oss med på motorsykkelturar. Hulda og Den gode feen lagar nydelege ting til oss. Ida lagar dekorasjonar og fotograferer i nærmiljøet. Berit og HildeS er kunstnarsjeler. Mias landliv har roser på stoff, på koppar og i hagen. Elin qiltar. Hobbyhuset-Merete viser nydelege bilete av mangt og mykje. Bo viser bilete av vakre ting, hage, natur, og ho har verdas vakraste barn. Minerva har vakre bilete av "dei nære ting" og mange visdomsord til ettertanke. My kind of blog har dei lekraste biletmontasjar og heile bloggen er "luftig" og vakker. I tillegg har eg fleire favorittar på bloggen min som eg er innom så og seie dagleg, eg har også mange bloggnamn på ei anna liste. Alle kreative kvinner som kan og vil.
Og til sist meg sjølv, eg viser bilete av nostalgirosa mi! (og litt til)
God helg til kjente og ukjente!
~Ein framand er berre ein venn
som ein ikkje har lært å kjenne.~
I wish you all a nice weekend!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det var nydelige roser, du... Ønsker deg en riktig god helg! Klem fra Anki

FO - 2 sa...

Takk for buketten. :)
God lørdag og helg til deg.
Vi skal hente pappa i dag på flyplassen, etter 3,5 uker i Spania.
Gleder oss! :)))
God klem fra meg.

Hilsen Bodil F.T. sa...

Jeg blir iallfall aldri lei av rosene dine, Marie! de er like nydelige asmme hva vinkel du viser dem fra. De er bare skjønne!! Ha ei god helg!!

Anne sa...

Roser kan vi godt tåle fler av vet du, de er jo så vakre.

Fikk noen flotte røde av min kjære menn på bursdagen min forrige helg, og vet du de står akkurat like fin nå denne helga. Ingenting slår friske blomster.

Klem og god helg videre til deg.

GundaM sa...

Eg veit ei lita jente...Du inspirerer meg til å hente fram gamle bilder av meg selv som lita,og tenkte legge ut ett på hjemmesia mi ;-)

Og du, rosebildene dine fortsetter du med;-)

GundaM sa...

Ps-og så syns jeg det er så flott du skriv nynorsk! Det gjorde jeg og helt til jeg flytta heimafrå, så mye enklere med bokmål da men vakker er nynorsken.

Ellie sa...

Det går da ikke an å bli lei av slike flotte roser! Særlig ikke nå om høsten, når vi må ta vare på hver og en. Det er mange koselige blogger å besøke, ja. Noe jeg spesielt gleder meg over på din blogg er alle de flotte dikta og sitatene du kommer med. Jeg har sagt det før, men jeg synes du har så mye fint her, og jeg er veldig glad for at du vil dele dem med oss! Ha en fortsatt fin helg!

Timotei sa...

Hei!
En kan vel aldri bli lei av de fine rosebildene dine! Håper du viser mange, mange flere!

Karin sa...

Ljuvliga rosenbilder! Vad är det för ros på översta bilden? Nu har jag länkat till din blogg så att jag ska hitta hit lite oftare. Hoppas helgen har varit fin och ha en bra söndag.

ChatrinesLiving sa...

Jeg blir aldri lei dine flotte roser! De minner om sommer, og det blir en glad av:)
Ha en flott søndag!
Klem:)

minerva.jor sa...

Yndige roser! De ser jeg mer enn gjerne om og om igjen!
Jeg er litt sent utemed kommentaren!
ha en fin søndag kveld:)