lørdag 19. april 2008

Beautiful narcissus in my garden.

Finelly spring has arrived at Heimdal!
Våren er her, endeleg!

24 kommentarer:

Kostas sa...

Very beautiful photographs, marvellously all the types, with splendid colours and drawings!
Most excellent post!

AnneKa sa...

Nydelig! Så mye lengre våren er kommet hos dere enn her hos oss midt på Norge. Men den som venter på noe godt.......
Ha en fortsatt fin helg!!

em sa...

i love the lambs, below!

Mark sa...

I thought spring had arrived here, but we seem to be going backwards as the temperature has dropped dramatically.Great photos of the flowers and the lambs.

Rose sa...

These are so beautiful--I never get tired of pictures of daffodils. I take some every year...you would think I would get enough of them. But it always makes me happy to see them.

Steinbokkjen ;o) sa...

Nyyydle bilde! Våren ska nyyyytast. Kos deg ;o)

Connie sa...

You have a lovely assortment of daffodils. Happy Spring!

Linda sa...

Beautiful flowers.

Michele sa...

Oh wow, I love them all. You are truly a pro at this. Absolutey beautiful and makes me smile when I see your pretty flowers!

Anne sa...

Liljer... vakre blomster det. Nå har de ikke kommet så langt hos oss ennå da, men det er håp ser det ut til. Bare sånn ca en 15 cm opp av jorda her ennå.

Holder nå på å pusler litt rundt huset vi også, ordner i hagen. Snøen har nå forsvunnet litt her nå, og vi kan rake og styre. 12 sekker ble det i går, + noen tillhengerlass. prøver nå å få det meste i orden til konfirmasjon må vite.
Men noen varme er det da ikke, kald trekk ver det her i går i alle fall. Og så fristes en jo til å begynne å olante og styre, men nattefristen sier meg at det er alt for tidlig.

Opp i dette da, ble faren min innlagt sykehuset på fredag kveld. SÅ vondt i brystet. Og alle vi andre SÅ redd. En har desverre en lei tendens til å krisemaksimere det meste i slike situasoner. Han får nå behamdling for en lungebetennelse da, så får en virkelig håpe det blir med det.

Nå er det tidlig søndag morgen, jeg sitter her med kaffen mens gutta sover. Planlegger en liten tur i dag, om det nå ikke blir regn.

Fin søndag til deg Marie.

Brit. (lille meg) sa...

Tusen takk for gode ord, Marie!
De varmet virkelig og gjorde godt.

Så nydelige liljer! De har ikke kommet ut her enda, det er nok mye tidligere hos deg.

Ønsker deg en velsignet søndag!

Anonym sa...

Lovely spring flowers..
"No matter how long the winter, spring is sure to follow."
Have a nice weekend from
guildwoodgardens.blogspot.com

Jane O' sa...

I love the fourth photo. I looks like a tiny rose in the center. Is it a double or is that just the way it opened?

Nunne sa...

Hei Mariemor... Nå skal jeg si deg noe. Igår hadde vi VÅRarbeide på hytta. Kjørte masse ved utover og trilla i trillebår og stabla inn, raka i hagen og kvista litt rundt om på trærne. Det trengs, for skogen rundt har fått vokste seg tett og vill de siste ni årene som den tidligere hytteeieren ikke har makta å holde ting ved like.
Vårblomstene hadde begynt å titte frem, masse krokus, påskeliljer og primula....og jeg fjerna lauv med varsom hånd rundt dem, istedet for å bruke riva... der de sto så elegant, men tander i vårsola.
Her om dage, uten noen anedning, fikk jeg nytt digitalkamera hos den samme snille svigersønnen som gav meg helikoptertur :), og det hadde jeg sjølsagt med meg.. og mens jeg lå i mosen og fotograferte BLOMSTENE og prøvde å få sånn nærbilder som du har, så tenkte jeg...HVORDAN FÅR MARIE SÅÅÅÅÅ KLARE NÆRBILDER. Men la det være sagt, at jeg ikke har studert kamera enda skikkelig, kan hende jeg får det til senere...Men DU HAR VELDIG FINE BILDER!
Jeg gleder meg til jeg skal finne ut av ting, og så skal jeg legge inn dem jeg tok igår på hytta...nei, ikke alle sjølsagt, jeg knipser jo hele tida.... ELSKER å fotografere!! Og se andres bilder. Men du er UNIK i så måte.
Jeg måtte bare takke for koselige varme kommentarer, og så ønsker jeg at du blir bestemor engang. Det er så stort, at det MÅ oppleves for å forstås.
Jeg sa alltid at jeg ikke skulle bli så tussete som mange av venninnene mine, de skrøt så av barnebarne :)) Jeg er dessverre den verste nå! Nå skjønner jeg dem også. Sender deg en klem.
PS Vi var på frikirka i formiddag, det er så godt å ha en stoooor familie! Guds familie. Tenk at du er min søster, Marie.. For et herlig fellesskap!

Nunne sa...

Makro..
I denne tilstand kan du tage nærbilleder af blomster eller små objekter. Billedområde ved korteste fokuseringsafstand fra objeltivets front til motivet
Maksimal vidvinkel:30 x 22 mm
Indstilling for maksimal tele:110 x 82 mm
Mindste fokuseringsafstand: 40 cm
HURRRRA; Marie, jeg har MAKRO!
Takk for tipset!
Jeg hadde bare pakka apparatet ut og fått det ladda da jeg tok det i bruk.. Ingen bruksanvisning framme før nå. Tror du ikke jeg må klemme Ingolf ekstra hardt når jeg treffer han?? ********

GAWO sa...

Ja er det ikke hærlig nå når våren har fått riktig fart på seg? Og varmt er det også, nesten sommerlig. Godt at du får tid til litt fotografering innomellom all jobbingen. Jeg leste en kommentar hos Ida som du hadde skrevet og da stusset jeg litt. Jo, for der skrev du om overskuddslam. Hva i all verden er det? Er det ikke meningen å få så mange lam som råd er? Ja der kan du se hvilken bonde jeg er :-)

Merete sa...

Herlege bilder av vårblomar!!! Helga har jo vore heilt fantastisk med masse sol og varme..godt at våren er her...ENDELEG!!!
Ønsker den ei fiin kommande veke, Marie :o)

Andrea sa...

Beautiful shots.

GundaM sa...

Ja,dere er tidligere enn oss lengre nord.
Nydelige blomsterbilder, men lurer på hvordan du får lagt inn så mange bilder på en gang? Legger du inn ett og ett eller er det noe med innstillinger?

Klem

GAWO sa...

Tusen takk skal du ha for at du tok deg så god tid til å legge inn en lang og innholdsrik forklaring til meg. Ja da har jeg sannelig lært mye i dag også. At det er travelt med sau og særlig små lam skjønner jeg godt. Og at du får et nært forhold til de små er ganske så forståelig. Jeg hadde blitt veldig lei meg når noen ikke klarte seg. For å si det som det er så hadde jeg ikke klart å ta livet av noen når slaktetiden kom, så noen sauebonde blir det ikke av meg. Men erfaring gjør mester så jeg hadde kanskje forandret mening på det området. Håper jeg, for ellers hadde det blitt fullt i fjøset.
Ønsker deg en god uke og kos deg med de søte små ulldottene.... selv om det er slitsomt.

Garden Angel sa...

Heeei!
Skal si det har vært mye vårsprett her siden sist ja!
Lamunger og løv er herlige vårtegn:)
Nydelige Narcisser her hos deg også!
Ha en nydelig uke!
Klem fra meg(",)

Lilla B sa...

Glad Vår! Så måste man kunna säga när vintern äntligen är slut. Hur överlevde vi den långa hemska vintern? Nu får vi verkligen njuta av solen.

Hulda sa...

Virkelig nydelig blomstring, Marie!

Barbee' sa...

So many different varieties, and each one is enchanting.