tirsdag 18. mars 2008

I enjoy the outdoors. / Ut i naturen.

Sola har kikka fram dei siste dagane og eg og "midtimellom" har vore ute på tur. I dag gjekk me ein sti som delvis går gjennom skog, delvis i ope landskap. Det passar godt å gå i skog når det blæs iskald kuling frå nord. Me passerte tre små vatn på turen. Ein sildrande bekk og nokre få fuglar som var begynt med vårsongen ber bod om mildare ver.
Ein fruktpause og ein liten pust i bakken. På veg heim. utsyn mot eit vatn og havet. Me and my daughter had a long walk on a path in the countryside today!

25 kommentarer:

Berit T sa...

Takk for turen, der var det fint!!

Her har tvillingene kommet i dag, da er det full fart må du vite. I morgon kommer foreldrene, og fredag T. med samboer og hund. Da skal vi kose oss masse både ute og inne.
T. begynner å bli stor nå, 5 uker igjen, og vi gleder oss masse.

Har tenk å ha med tvillingene til topps på Gudbrandsfjellet, skrive oss i boka. Da ser vi jo over til deg, og er det skikkelig klart ser vi fiskerimuseumet på Vea med kikkert. Det tar en time opp, og ungene går etter de røde merkene på trær, det er jo så spennende.

Har også fått et meisepar som har inspisert boligene sin fra i fjor, en hul gammel trestubbe. Vi sitter å ser på de i kjøkkenglasene. I fjor kom det fram fem unger, det er så koselig.

Skal pynte litt ute i morgon sammen med ungene. Lage litt figurer av bjørkeris, naturglede viste hvordan det skulle gjøres.

Kos dere videre disse dagene så snakkes vi. Klem.

hjemme bra sa...

Ser ut til at dere hadde en flott tur! Nydelige vårbilder fra hagen din. Du har full kontroll på alle blomsternavnene også!

God påske!

Dans på roser... sa...

Så koselig tur dere har hatt. Nydelig terreng.
Blir så inspirert av dine blomsterbilder.
Ha en kjempefin påske!
Klem.

Kostas sa...

Marvellous the photographs, the girl, same the mum!

sonia a. mascaro sa...

You and your daughter are beautiful!

Luiz Santilli Jr sa...

Beautiful photos of beautiful women!

Maria I'm is inviting you to visit

THE UNTOUCHABLES!

If you have time!

Thanks

Luiz

elin1976 sa...

Ønsker deg en fin og avslappenede påske.
Klem fra Elin:O)

Anne sa...

Ikke en eneste snøflekk å se.
Jeg KOMMER!!! Du så deilig det så ut til å være da. Kjente sikkert den gode lukta av vår også kan jeg tenke meg.

Nydelig jente du har foressten.

Her snør det nå på 4. døgnet og jeg må si det begynner å tære litt. Blåser gjør det også, så vi har ingenting på hytta å gjøre om det blir slik hele påska. Men det hadde nå vært greit å byttet litt omgivelser etterhvert også da, for en blir lett eli av å gå hjemme på denne måten. Vi legger hodene våre i bløt for å finne på andre sysler må vite.

Kos dere videre, og la den mellomste få følelsen av å være enebarn noen dager.

Morgenklem herfra til dere alle.

Zizzi Molde sa...

Så herlige bilder, Marie, både her og på forrige innlegg. Kjenner jeg misunner deg det flotte været, her har det snødd non-stop siden søndag, og det er helt vanvittige mengder med snø rundt huset.
Kos deg på vårdagene, og sammen med dine nærmeste. Ønsker dere alle en fin påske.

Klem fra meg

ArneA sa...

Typisk (?) at jenter spiser eplet rundt og rundt.
Håper på flere turer fra påskedagene

A wildlife gardener sa...

What a beautiful countryside paradise, Marie...and a lovely daughter who is as pretty as her mum :)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Vil ønskje deg og dine ei flott påskehelg:)

Hulda sa...

Så deilig tur dere har hatt! Ingen ting er som vandring i naturen. Så helt herlig ut! :) Gleder meg til all snøen er borte, slik at vi kan gå der vi vil. :)

Nunne sa...

Hei Marie...
Du bor på et vakkert sted, jeg skulle virkelig likt og kommet på besøk! Kanskje best når du ikke har annet besøk, så jeg venter til over påske... ;) man må ha tid til ungene når de kommer heim!
Her går det fort i svingene denne uken også, helt til i kveld... da roer det seg. Nå har vi to unger som sitter og sikler på en stor bunke pannekaker, og på en skål stekt bacon og venter på pappan sin...
Jeg må fly avsted når maten er ferdig, skal på et aldersheim å holde andakt....nattverd skal vi også ha, så jeg må være ute i god tid!
Hils turvenninna di og ha en fin kveld, så høres vi senere i påskeuka!
Klem fra Nunne i nord---

Hilsen Bodil F.T. sa...

Herlige påskebilder med to spreke, sportye damer!!Kos dere!!

Brit. (lille meg) sa...

Det ser ut til at dere har hatt en flott tur.
Det er fortsatt vårlig å se til hos deg. Her har snøen lavet ned, og i dag var det snøfokk. Men det har heldigvis gitt seg. Nå skinner sola... Men nå vil vi gjerne ha vår!
God påske til deg!:)

FO - 2 sa...

Så koselig. Herlig, klar vårluft. Fint turvær. Det er nok godt å få ungene hjem på ferie. Fine bilder av dere begge. Kos deg masse med familien nå i påsken. Jeg er glad for at du likte frøposene. Måtte ta med en pose med BLÅ vett du. ;) Har en lik selv. Har aldri sådd de før, så det blir spennende. De to andre er jo velkjente sommerblomster.
Jeg må nok lage ett innlegg til før påsken er her. Fra fjelltur med jentene i går bl.a. Vi besøkte snøen på Kvamskogen. Gøy! :)
Ha det godt, til neste gang Marie.
God påske og god klem fra meg.

FO - 2 sa...

Ler forresten av kommentaren til Arne. Jenter spiser eplet rundt og rundt..... Hehe. Artig skrue! Lurer på hva han gjør.... Deler det i biter kanskje.... ;)

Heidi sa...

Alltid nydelige bilder hos deg, og tenk du har vår i bakkene! Her er det full vinter ennå i mange uker og vi koser oss fortsatt i vårt nye alpinanlegg og det fortsetter vi med hele påska igjennom! Kos deg masse i påska!

Melanie Chopay sa...

Marie, you live in such a beautiful part of the world. Your daughter is a lovely young lady too. My daughter and I like to walk together but she's away at school and now I miss her.

Anonym sa...

Oh Wow!! That is a very pretty place. It reminds me of a lake I once visited in Colorado. You and your daughter look alike. I have a daughter in law that I adore but no daughters. You two look like you are close.

mali-mo sa...

Hei! Award til deg på siden min!

mali-mo sa...

Jaja..en god award kan aldri bli en for mye...? Tar heller risikoen på at bloggpolitiet finner ut at du hadde den fra før jeg, for jeg syns du skal ha den!

Michele sa...

These are such beautiful photos. WOW... you live in such a wonderful area. It is amazing and your daughter is also so beautiful as you are. You must be very proud.

Tulipaner og krystaller sa...

Hei.
Tusen takk for kommenteren. Kjempegøy at dere er så mange som er innom. Du har en kjempefin blogg. Dvs. begge bloggene er fine. Skjønne hundebilder og flotte naturbilder. Gleder meg til å besøke bloggene dine igjen. Fortsatt god påske. Hilsen Marit.