lørdag 1. mars 2008

Gåve i posten -igjen! / A present in my letterbox -again!

Mange vennskapsband blir knytta her i Blogglandia. Ei av dei eg har blitt kjent med nå i det siste er Nunne med bloggen Bestemors hus. For nokre dagar sidan spurte ho om eg kunne tenke meg å gje henne adressa mi, ho hadde lyst å sende ein liten ting til meg "berre for skøy" som ho sa. I dag dukka det opp pakke i postkassa. Tusen takk Nunne! Du er verkeleg snill! Gryteklutane har tanta til Nunne hekla. Nydeleg arbeid, dama som har hekla er 96 år gammal! Ei nydeleg påskebrikke låg også i pakken. Påskesjokolade. Spørs om det er noko igjen til påske. Eg har alt kosa meg med den eine og den gav meirsmak! Sjeldan at eg uner meg sjokolade, men eg elskar det! Kortet som følgde gåva. Vakkert bilete med gode ord, og koseleg helsing på andre sida. Me har alle vår livshistorie, noko godt og noko vondt. Kjæleik og familie, men også tap og smerte. Me har ulike bører å bere. Det er viktig med oppmuntring, gode ord og å vere til stades for kvarandre. I kommentarfeltet på bloggen min har eg fått gode ord frå så mange fine menneske som eg ikkje kjenner og som ikkje kjenner meg. Eg har også fått kort og gåver i posten. Eg kjenner meg rik! Today I got a present from a blogging friend I really don't know. I truly appreciate it. Thank you so much Nunne, this was so kind of you! A nice weekend to everyone!

24 kommentarer:

Pernille sa...

For en hærlig blogger du har knyttet bånd til! Og for en hærlig gave!! Slike gaver bringer jo knall-lys inn i hverdagen:) Og det kortet er jo bare ubeskrivelig vakkert!!
Og så skriver du så vakkert at du får meg jaggu til å tenke også;)Hi hi.
Ha ei skikkelig koselig helg der nede på det vakre vestlandet:)

Anne-Berit sa...

Så koselig med pakke i posten,nydelig duk,og farvene på grytklutene var virkelig fine,syns jeg,og kortet var jo bare vakkert.Du blir tydeligvis satt pris på av flere enn meg.SWF-bildene dine var kjempeflotte som vanlig.Ha ei trivelig helg:o)

hjemme bra sa...

Så koselig med pakke i posten!
Dei gryteklutene var nydelige.

ChatrinesLiving sa...

Så koselig Marie!
Er det ikke koselig å få slike venner i bloggverden?:)
Ønsker deg en fin lørdagskveld!
Klem fra chatrine:)

Randi sa...

Det er så koselig med sånne overraskelser, det finnes så mange vakre mennesker i denne blog verdenen. Noen får man spesiell kontakt med, kjenner til det ja.
Ha en flott Lørdagskveld
Klem Randi

Dans på roser... sa...

Åååå! Er ikke vi heldige? "Vi som kjenner Nunne- klubben"? Hihi... hun er en utrolig morsom dame. Jeg har ikke truffet henne på de siste 25 år, men jeg kan godt huske henne fra jeg var lita. Noen mennesker gjør bare så utrolig inntrykk! Hun er ei sånn dame, og det er så koselig å ha fått kontakten igjen. =)
Ha en fortsatt god helg! Klem, Kathrin.

kate sa...

That is a wonderful present from a blogging friend ... those chocolate look delicious. I like their wrapping.

Garden Angel sa...

Så heldig du er! Som har en så koselig bloggevenn, og som har sendt deg denne flotte gaven.
Nydelige grytekluter, påskeduk og litt påskegodt. Da er jo du klar for påske du da:)
Hvis sjokoladen holder over helgen da;)
God helg!
Klem fra meg(",)

Hulda sa...

Så koselig gave du fikk i posten. Alltid veldig artig med slike uventa ting. :)

dot sa...

Looks like you got some extra special things in your mail box.
That last picture is very precious!

Nessa sa...

Such a lovely surprise.

Brit. (lille meg) sa...

Å, så flott! Kjempefine grytekluter! Ja, det er sant som du sier, vi knytter nye vennskap gjennom bloggene, og det er veldig hyggelig. Selv om vi ikke har møtt hverandre, synes vi at vi"kjenner" noen bloggere litt likevel.
Ha en flott søndag!

ANNA-LYS sa...

Nej, det är snart påsk!! Har jag helt glömt bort, när är det påskafton?

Anne sa...

Jøjje meg, bare sånn uten videre... Ja, denne bloggverden er forunderlig og god. Flotte mennesker som sprer om seg med glede :-) Men så ER du da verd det da Marie.

Jeg for min del har hatt en meget flott helg. Årsmøte i den foreningen jeg deltar i, diabetes du vet, Helg med god mat og gode venner i Selbu. Dårlig vær, men hva har vel det å si så lenge det er varme latter og glede innendørs ?? Vel...ikke helt da... for benmargstransplanterte, Bengt Eidem var der med et 2 timer langt foredrag om kommunikasjon og "sin" krefthistorie. Jeg har ikke kommet meg ennå, og har denne historien og hans budskap, langt frem i pannen. Utrolig sterk historie, som denne gangen gikk greit. Men en tenker jo på alle de som ikke får en slik "lykkelig" utgang, og som ikke fronter media på den måten som Eidem har gjort. Men veldig rørende og flott var nå det innlegget da.

Får og fikk mange spørsmål om hvorfor jeg gidder og "ofre" meg på denne måten som ikke lider av sykdommen selv. Og må som dsant si at de er nå "søte" da, både på den ene og den andre måten. Lærer hele tiden jeg, lærdom en ikke alltid får fra lærebøker og "høyt profilerte" foredragsholdere. Dessuten kjenner jeg på følelsen hvordan det er å være den som er utenfor i et slikt lag. For noen ganger i slke sammenkomster kjenner jeg at jeg selv skulle ønske å kunne målt blodsukker også gitt :-)))) Underlig hvordan vi vil helst være en del av høneflokken du.

Kommet hjem, sliten, klar, mett og fornøyd nå. Mannfolka har ordnet det trivelig heimen, og til tross for at det sludder og er kjempedårlig vær, koser vi oss innendørs.

Klem til deg denne søndag ettermiddagen.

Zizzi Molde sa...

Gratulerer med gave!! Det er deg vel undt. Og du vet, vi bloggere er heldige som har deg i vår omgangskrets!
En fin uke ønskes deg.

Klem fra meg

GundaM sa...

Så trivelig da og du fortjener hver en gave du får, trivelig som du og din blogg er!

Hadde du vært yngre skulle jeg sendt deg puta mi ...
Neida, men noen treffer en i hjertet;)

Ha ei fin uke der ute Marie!

Merete sa...

Så heldig du er som har fått så fin pakke i posten :o) ønsker deg ei flott kommande veke!

Hilsen Bodil F.T. sa...

Hei Marie, takk for at du gjorde meg oppmerksom på feilen jeg hadde gjort på bloggen min. Nå er den rettet;) Så kjekt å se at du også har fått heklede grytekluter. De er tykke og gode, ikke sant. Ha ei fin uke!!

Elin sa...

Dette måtte glede deg mykje, og du fortener det!
Ha ei fin veke!

Zizzi Molde sa...

Hei igjen. Jaja, klart det er egne bilder :-)Bortsett fra de over sengen,da... Kunne tenkt meg en del av mine egne bilder på lerret, får se om jeg ikke tar meg råd til det etterhvert. Det eneste er at jeg har så mange bilder med blått i, og det passer ikke inn i stuen min, eller egentlig huset forøvrig!

FO - 2 sa...

Flott gave Marie, som du virkelig har fortjent. Gaven til deg er hjertevarme. Fra ett hjerte til ett annet.

Ønsker deg ei fin uke. :)
Klem fra meg.

eba sa...

så flott gaave å få!
takk for kommentar, har ikke fått email, vi bruker kun gmail nå. adressen skal stå i "brevet" du fikk som vedlegg før vi reiste.

Ha en velsignet dag! ;)

Anonym sa...

Heldig er du Marie, kos deg med pakken ! Å så koselige ting ,da . Imponert over gryteklutene!

Nunne sa...

DU VAR DEN VEL FORTJENT! JEG BLE SÅ VELSIGNA AV INNLEGGET DITT FRA HELGA MED RITA AASEN.....
Gud velsigne deg og familien din!
Nunne sender en god klem.