onsdag 21. november 2007

Tur på fjellet -igjen.

I går gjekk eg og ei venninne ein tur på fjellet igjen. Det var overskya, men blikkstille ver. Klikk på bileta så får du eit mykje betre inntrykk! / Yesterday my friend and I went for a walk to the top of Boknafjellet. You can get a mutch better view if you click to enlarge! Takk for alle fine kommentarar på sist innlegg! Eg blir så glad for alle helsingar og gode ord! Eg ønskjer alle besøkande ein finfin torsdag!

12 kommentarer:

Lene sa...

Hei, Marie. Gikk visst om hverandre på besøk i går, vi ;)

Får som sagt ikke lagt inn html kode her i kommentarboksen, og er litt "nedsyltet" og ør for tiden. Skal tenke ut en lur måte å kode den på når bare hodet ikke er så fult av bomull lengre.

Ser dere hadde en deilig dag på fjellet. Nysgjerrig på hvilket kamera du har - og hvordan objektiv.

Vi tenkte vi skulle kjøpe oss et nytt objektiv, og tar imot alt av tips og råd - ser av bildene dine at du må ha litt peiling. Har et nytt Nikon d 80, digitalt speilrefleks, men med et gammelt og ikke så bra objektiv.

Ellers ser jeg du siterer Piet Hein på siden din. Og jeg har en fin en av han som alltid har fulgt meg om noe skulle være vrient: "Hvis du får en kantet sten i din ene sko, så vær glad det kun er én, tænk hvis det var to!"

Ha en fortsatt fin kveld :)

Lene

Anonym sa...

Takk for fin tur! Artig å se bilder fra ditt paradis. Fin torsdag til deg!

elin1976 sa...

Utrolig nydelig utsikt. Akkurat sånnt kan få meg til å grine. Her har vi også noen fjelltopper som er slik at går vi helt til topps så ser vi helt inn til ryfylke. Å der kan du finne meg sittende å tuuuuuuute for det er jo sååååå fint. he he
Masse klemmer fra Elin:O)

Berit T sa...

Hei på deg.
Så nydelig det var i går på turen din. Fikk ikke med meg det, for jeg var i kjelleren hele dagen da dagslyset var, og når jeg var ferdig der regnet det.
Forrige innleg var igjen flotte blinkskudd. Ingen kan pynte finere enn naturen selv! Det er jo nydelige bilder i selve dråpen om en studererden, det er fantastisk.
Nå når det er "grått" ute og synes det er fargeløst, så er det så mange andre detaljer som kommer fram. Mosen som lyser!!
Ha en fin dag.

Hulda sa...

Så heldig du er som kan ta slike fine fjellturer rett som det er. Her er det heller ikke snø, så det hadde gått an her også, men må jo på jobb om dagene, så da blir det ikke tid.

Fikk du mailen jeg sendte deg?

Anonym sa...

nice landcapes, so quite..

FO - 2 sa...

Flotte bilder fra turen deres. Ett fint landskap, med havet bakerst i horisonten.
Fin torsdagkveld til deg.
Klem.

duopastorale sa...

Beautiful scenes, as usual!

My Blogs
Quick Snap 365
This I Do...

Lene sa...

Oj, oj, Marie. Da imponerer du meg bare enda mer!!! Var bare overbevist om at du brukte speilrefleks. Fantastiske bilder :)

Har også et bra digitalkamera, men aldri vært så flink med innstillingene. Først i det siste jeg har blitt mer bevisst på slikt. Vi kjørte rundt omtrent hele nordnorge og Finnmark i sommer - såååå fantastisk fasinerende flott. Skal garantert ta den turen igjen (800 mil, og tre og en halv uke på tur). Og det var da vi begynte å eksperimentere mer med kameraet. Fant ut at dette var virkelig moro. Vi giftet oss forresten på den turen (i Lofoten), og har nå invilget oss speilreflekskameraet i bryllupsgave. Min mann hadde en et gammelt objektiv som vi har brukt, men vi har funnet ut at vi vil kjøpe et bedre et. Utrolig morsom hobby. Og så mye å lære ved å studere andres flotte motiver og fotokreativitet :)

Lene

My little footprints sa...

Hei!
Som jeg har sagt tidligere og som jeg sier igjen, du tar så fantastiske bilder! Det er så nydelig å se på og drømme seg litt bort. Må være en god plass å bo på!
Ønsker deg og dine en fin helg!
Varm klem fra Beth

Naturegirl sa...

Beautiful images and I am sure it was
a wonderful experience good for the soul! We have snow here now! Brrr..hugs NG

Linda sa...

Hei Marie!Så vakre bilder du tar,masse flott natur,regndråper..
Ha en fin helg.Linda. :))