torsdag 15. november 2007

Pakke i posten. / A parcel in the mail.

I dag kom posane eg hadde bestillt hos Hulda . Dei er nydelege! Juleposane skal eg pynte med til jul, det er nellikspiker i dei. To av roseposane skal mor og svigermor få saman med ei anna julegåve, den tredje roseposen skal eg ha sjølv. Det er lavendel i roseposane. Heile stova luktar nellik og lavendel i kveld. / Today I got the materiel bags I ordered from Hulda. They are beautiful! I tillegg til det eg hadde bestilt hadde ho lagt ei gåve oppi pakken, eit nydeleg julekort. Dette skal eg også pynte med til jul! Tusen takk Hulda! / She added a beautiful card as a present. Eg fekk ei lita helsing på denne skjønne merkelappen. Endeleg har me fått skjenken som me bestillte då me kjøpte kommoden på biletet under. / The sideboard we ordered some weeks ago finely arrived. We bought the chest of drawers on the photo below when we ordered the sideboard. I dag har eg vore på julehandel. Eg storkosar meg med det! Eg vil ønskje alle ein god kveld! Samstundes vil eg takke for alle varme og fine kommentarar på innlegget under! / I wish you all a nice day!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Fint at pakken kom fram i dag allerede. :) Flott var det også at du ble så godt fornøyd med tingene fra meg. :) Jeg måtte lage det kortet til deg, du hadde jo så lyst på en adventkalender, og siden jeg ikke får tid til det, tenkte jeg at kortet kunne være ei "trøst" :)

Så fin kommode dere har kjøpt!

FO - 2 sa...

Skjønne poser fra Hulda. :)
Det blir fine julegaver ja. Mmmm. Det lukter jul hos deg nå da. ;)
Kortene er søte også. Med fine motiver som hører julen til.
Kommoden er flott. Jeg er imponert over den hengende grønne planten din. Er det en "Million hearts"? Fin er den iallefall.
Så koselig med julehandel da. Fornuftig å begynne i god tid.
Fin kveld videre til deg fra meg.

Og du; du og Anemone er hjertelig velkommen! :)
Klem.

Emmeline sa...

Så vakre ting du har fått fra Hulda. Skulle godt ha kjent den lukten i stuen din for å få litt julestemning. Kommoden du har kjøpt var skikkelig flott, og jeg ble så imponert over dine friske grønne planter! Ser at du er en dame med grønne fingre!

Lene sa...

Tusen takk for det, Marie :) Jeg trenger noen ekstra kryssede fingre, ja :) Studerer på deltid, og har eksamener gjennom hele året - men denne er ugrei, tror jeg.

Sååå koselige saker og ting du har fått deg - julaften hos deg, ja :)

Gleder meg forresten til å titte innom hos deg i morgen kveld. Tenker jeg da slapper av med favoritten, som for tiden er kaffe med baileys - og koser meg med flotte himmelbilder fra Heimdal :)

Ha ei god natt :)

minerva.jor sa...

Nydelige ting fra Hulda.:)
Det er en deilig tid fremmover nå mot jul, kanskje jeg også skal begynne å se hva vi kan handle på nett!
Klem.

ChatrinesLiving sa...

Så fine saker du har kjøpt deg, posene var søte:)
Komoden var flott! Jeg er også veldig glad i slik mørkt tre:)

dot sa...

I enlarged the photo of the material bags and they are very pretty! I wonder if they are to put gifts in.