fredag 23. november 2007

Sky Watch Friday

Different ways to see the variations on the sky. The sun is shining through some trees under Boknasund bridge. The sky reflection in my window pane. Sky watch through my car's frozen windscreen.
Sunshine through the lamp. The sky reflection in a dewdrop. The sky this morning where I live.
I wish you all a nice Sky Watch Friday!

18 kommentarer:

Emmeline sa...

Skal si dere har vakkert vær hos dere idag??
NYDELIGE BILDER (som alltid) var det også! Den broen kjører vi over når vi skal til Sørlandet noen ganger i året. Vi har jo hytte i Vest Agder og kjører om Stavanger når vi skal nedover...Akkurat denne broen liker IKKE min mann å kjøre på. Han har høydeskrekk, og det er noe med måten denne broen er bygget på som gjør at han skjelver i buksene når vi skal kjøre over... Når det er dårlig vær tar jeg over rattet--hehe, men for å si det sånn så hadde det ikke vært nødvendig for meg å ta over dette rattet i dag, for været er jo bare perfekt. Håper helgen din blir bra også!

Paulie sa...

Very interesting -- I am fascinated by the dew drop one. Come visit mine.

Mita`s hjørne sa...

Gubban... så nydelig det dråpebildet var...

Ha en koselig helg...

RUTH sa...

All great photos but I especially love the dewdrop. Happy Skywatching :o)

dot sa...

What nice pictures of the different ways to view the sky. Never would have thought of that myself!

FO - 2 sa...

Kjempefine bilder Marie! :)
Må stemme i sammen med de andre. Doggdråpen din er nydelig. Med speilbildet av himmelen i seg.
Fin fredagskveld til deg.
Klem.

Andrea sa...

Now that is interesting to view the sky in different ways. Good post.

minerva.jor sa...

Dette var nydelige bilder fra deg Marie :)
Dråpen er er et lite kunstverk du har fanget!
Ha en fin Helg:):)

Dick sa...

Have a nice Skywatch too, beautiful shots, I think I like the last one most. Have a nice weekend.

Angie sa...

Hello,
Magnificent!

Rune Eide sa...

Jeg er dypt og inderlig misunnelige på deg for det bildet med refleks i duggdråpen. Det er noe jeg stadig prøver på, men slik har jeg aldri klart det. Gratulerer!

duopastorale sa...

They are stunning Marie. I love the reflection one.

My Blogs
Quick Snap 365
This I Do...

Kerri Farley sa...

Wow Marie, these are great! That dew drop is amazing!

Anne sa...

God morgen Marie.

Denne kjærringa har en stille morgenstund for seg selv før resten våkner. Ro i stua, kaffe og et levende lys. Ute er det fortsatt mørkt og det er rolig i dalføret. Den absolutte beste tiden på døgnet dette synes nå jeg. Dagen ligger forran en ubrukt og lang. Vi har fått litt snø nå da, så så veldig mørkt og trist er det ikke utendørs lenger. Fikk nesten julestemning i går når snøen ble hengende i trærne og store flak kom dalende lagsomt ned fra himmelen. Men "nei".., har ikke startet de store forberedelser ennå. Faktisk ikke hatt helt tid og energi. Denne høsten synes jeg jeg har vært usedvanlig trøtt og hatt lite overskudd. Det har vært mye sykmeldinger på jobb, og vi har vært kun få som har holdt skuta gående. Men slik er det nå, en får holde det gående og prøve så godt en kan å holde hodet over vann.
Sønnen som er tenåring har også jamen krevd sin mann denne høsten, må motiveres til det meste, følges opp, så ingenting glipper i skolesammenheng. Han er nok ikke selv så flnk ennå til å ta ansvar, selv om dette er noe vi prøver på hver eneste dag. Liksom så likegyldig. Vanskelig alder, og jeg med mine bekymringer blir jo så redd og "finner opp" alle slags problemer i mitt hode.
Men at det er tøft å vokse opp nå er sikkert og visst. selv om vi bor på "landsbygda" er presset stort når degt gjelder klær og utstyr, prestering i idrett og på skole. Skjønner lite jeg av denslags, hva betyr det i den store smmenhengen ??? Men ungdom tenker vel ikke slik. Har man dårlig selvbilde og er litt usikker er det jammen lett for å falle litt utenom de andre.

I dag står det litt husvask, og hårklipping på programmet her. og så er det jo finale i "Skal vi dnase" i kveld. Det gleder fruen seg til. God mat og god underholdning. Skal bli spennende.

Har vel vært våken lenge du nå, som har firbente venner å ta deg av. :-)

Ha en fin lørdag min venn. Så blogges vi !!!

Zizzi Molde sa...

Nydelige, og spesielle bilder, Marie. Ha en fin lørdag, klem fra meg!

Suzi-k sa...

what a wonderful collection of different viewpoints, I especially love the dewdrop!

Suzi-k sa...

And the windscreen, BRRRRRRRRRR!

Andree sa...

The dewdrop is exquisite! I like the sun/clouds through your window, too, because the colors are so delicate and interesting. I hope your Friday was great!