søndag 8. august 2010

Hortensia

Hortensia-en som eg fekk til dagen min for to år sidan kjem seg fint, men det er berre to blomar på han. Eg har ein til som er ganske stor med lilla blomar. Den er ikkje kome så langt ennå. Den har også få blomar i år. I fjor var det ingen for då fraus knoppane. Året før bugna han av blomar. Så det er spanande kvart år å sjå etter knoppar :)
Takk til alle som tar seg tid til å legge igjen spor etter seg med kommentarar :)
Ha ei fin veke :)

13 kommentarer:

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Så nydelig blåfarge på Hortensia.
Koselig at den blomstra igjen.
Er den plante i jord ute
eller tar du den inn.
Har en rosa selv som står i potte
den blomstrer flott nå. Ny for året.
Ha en blomsterik uke Marie.

Laila -Karin sa...

Har en som jeg fikk for et par år siden, nesten lik din i farge .
Den kommer og med bare en blomst i år.
Ha en fin ny uke
Klem

Hjertebank sa...

Har også en slik hortensia som jeg fikk for sju år siden. Den kommer igjen hvert år - ganske seint. Noen ganger med tre- fire blomster, noen ganger med bare en. I år ser det ut som det er bare blader, men blomstene kan komme langt ut på høsten.
Du er heldig som har fått blomster på din allerede.

Hulda sa...

Mye fint du har lagt ut de siste dagene, Marie. Denne hortensiaen så veldig flott ut, i blått.

Leste nettopp det du hadde skrevet om moren din sist i juli. Forstår deg godt. Tenker noen ganger slik om mormor og morfar også.

Birgitta sa...

Hej! Den här gången valde vi att åka till orter i Norge som vi inte har besökt tidigare och det var verkligen en vacker tur vi gjorde.
Men jag kommer längre söderut ett annat år så ska jag naturligtvis höra av mej innan till dej. Vi har nog varit i närheten av dej också för många år sedan. Men vi har ju begränsad tid när vi är iväg, eftersom vi har djur också. Läste på nätet ikväll, att grannen haft besök av vargen som tagit 2 avelsbaggar, 3 lamm och någon tacka också. Hon har haft väldig otur med det förra året också. Vi har ju också djur ute på bete och småkalvarna är ju ingen svår sak för vargen att ta.
Nu väntar sängen på mej, för man blir trött av allt bilåkande.
Kram Birgitta

elle-melle sa...

Hortensia er en nydelig busk og det er som du sier like spennende hvert år om blomstringen blir stor eller liten. I år hadde jeg ikke ventet noen blomstring i det hele tatt etter den strenge vinteren vi hadde, men sannelig det er ganske mange knopper og blomster på mine to busker, og jeg fryder meg:)
Nydelig farge på din busk.
Ha ei god uke!

Hage foto og natur sa...

Hortensia har så store flotte blomster.Jeg ble overrasket da jeg så blomster på en som har overvintret ut hos meg.
Artig å prøve nye ut nye planter.
Ha en fin uke!:)

Elins reiseblogg sa...

Jeg er veldig glad i hortensia. Får dem til å overvintre hos meg, men det er ikke alltid det kommer nye blomster. Så det blir kjøpt inn noen nye hvert år.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Nydelig!

Anne sa...

Hmmmm, kjærringa uten grønne fingre sitter her og under, for hun har fått sin første hortensia i år..., kan den plantes ut??? etter at den er litt sånn `ferdig`i krukke altså, ikke le over min uvitenhet nå da Marie, bare grønn i hodet og ikke i fingrene sjø...

Ellers nytes siste rest av ferien her, det synger nok på siste vers for i år, men!! vi har hatt superkjekke dager i Italia alle tre. Sønnen har hatt en liten fornemmelse av å ha vært på treningsleir da, opp hver morgen kl 8 du vet, men skitt sann, vi har værtganske medgjørige med 17 åringen tror jeg.
Godvær i trøndelag har vi nå også, men en merker desverre at det nærmer seg bitte bitte litt høst, det mørkner fort og er ganske så rått og vått i gresset på morgenen.

God varm klem til deg.

Refleksjon på livsvegen sa...

Korleis klare du ta vare på den?

Den var nydeleg :-)

M.E.V. foto sa...

Nydelig hortensia:) Har flere i hagen min jeg også, men de blomstrer ikke hvert år her heller. I år har det vært så kaldt og grått at jeg tror ikke den rekker å komme så langt... Men, disse buskene er dekorative selv uten blomster:)

Ha en fin dag, Marie. Klem

Ruth Bernssen Bø sa...

Flott hortensia, og fin farge.
Eg fekk ein kvit her tidlegare, den er snart avblomstra - eller kanskje det er vind og regn som har gjort sitt.
Ha ein fin dag.