tirsdag 9. mars 2010

Vårteikn

Nå tør og tiner det ute. Brøytekantane sig saman og det sildrar og renn overalt. Fuglane er så smått begynt å prise vårlyset og mildveret. I barnehagen er snøen smelta i ei lita stripe langs kanten av sandkassen og barna kosar seg med bøtter og spadar, bilar og båtar. Akebretta er bytta ut med syklar, det går rundt og rundt der det er bart for snø. Det er ei stund til graset er grønt og sommarfuglane flagrar omkring, men eg har dei både på netthinna og i bildearkivet. Desse bilda er faktisk tatt i midten av april ifjor, tru det eller ei!
Eg håpar at arbeidslyst og overskot kjem saman med vårsola, det har vore litt labert for min del i vinter. Takkar og bukkar for alle kommentarar og tilbakemeldingar eg får :) Det er det som gjer blogging så kjekt :)
Snu andletet mot sola så fell skuggane bak deg.

17 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

For eit flott slagord!!
Takk :-)
Så langt er ikkje våren komen på min del av kloda, borna kavar rundt på hard is. Huff!
Men innimellom er det litt milare. Hurra!

Refleksjon på livsvegen sa...

Mildare sjølvsagt :-)
God natt!

Birgitta sa...

Ska göra som du säjer, ansiktet mot solen och skuggan bakom mej. Här har vi haft ett par fina soliga dagar med takdropp nu. Hoppas det fortsätter så. Så kanske vi kan få det riktigt skönt i april.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Viola sa...

Tenk, midten av april, det er jo bare.... knapt en måned til! Den sommerfuglen er bare så vakker! Her minker snøfonnene litt etter litt i sola også, men kan vel ikke akkurat si det samme om fjorden her, som jeg la inn et innlegg på i kveld :)

Christine B. sa...

No bikes here yet. We just got another foot of snow, so sleds are still the way to get around for the little ones.

Christine in Alaska

elle-melle sa...

Det er sannelig litt av noen forskjeller fra år til år her i landet! I fjor på denne tiden var det grønt også her, men i år kan jeg ikke finne en eneste grønn flekk. Jeg lengter etter våren nå, og jeg vet jo at den kommer.
Kan se og høre leken i barnehagen inne i mitt hode - jeg vet jo så godt hvordan den tiden i barnehagen pleier å være, og det er sikkert ganske likt som hos deg:)

Håper på en god vår for deg Marie!

TYRA Hallsénius Lindhe sa...

Hejsan Marie, för en sekund trodde jag att det var ifrån i år! Fina bilder, härlig njutning.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Det ersåvidt det våres her også. Iallefall hvis man er skikkelig optimist:) Men syklene er inne og skiene er i bruk enda. Det er så mye snø at vi blir "nedtråkket" av elg og rådyr som søker ned mot Mjøsa.

Hage foto og natur sa...

Vakkert!
Nå går vi en lys tid i møte!
Det gir styrke og kjennes så godt!

Ha en fin dag!
klem

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Koselige vårtegn og visdomsord.
Ja her smelter det og soldrer men enda ligger det masse snø.
Sola skinner og det er vindstille skikkelig påskestemning hos meg.
Snart halvgått mars måned.
Jepp våren er underveis :)
Ha en fin dag og kos deg

Anne-Berit sa...

Herlige vårbilder,trengte det nå,for her laver snøen ned-igjen.
Gleder meg til våren.
Ha en fin dag:)

Bangchik and Kakdah sa...

Snow retreats paving the way for the arrival of Spring. Butterflies and flowers will make the whole garden so colourful. ~bangchik

Malys krok sa...

Så deilig det både ser og høres ut hos deg! Her må vi nok vente enda lenge på vårtegn, men det er vi vant til. Så fine bilder du viser. Flott ord til slutt hos deg! -Margit-

josimo sa...

Jeg ELSKER sommerfugler!
så nydelig bilde du hadde fanget.

Lillian H sa...

Ja er det ikke herlig å kjenne at det begynner å bli vår i luften?-og faktisk så titter det opp noe grønt der som snøen er smeltet vekk,-og så fuglene da,-av og til høres det nesten ut som de jubler.

IngunnBW sa...

Så fint bilde du tegner i siste setning :)

Er bildene virkelig fra april i fjor, det er jo bare en måned til! Det kan jo gå fort den riktige veien om bare nattekulden slipper taket. I dag er det meldt regn her, det kan bli spennende :)

FO - 2 sa...

Jeg vil danse mot vår...! ;)
... sammen med deg, Marie, ved å prise den! :))