fredag 26. februar 2010

På veg til jobb.

Eit nytt snødryss i natt og eit vidunderleg morgonlys i dag tidleg gjorde sitt til at eg tok kamera med på veg til jobb i dag. Dei to første bilda er tatt frå trappa heime.
Idet eg rundar hushjørnet har eg utsikt mot sundet og Boknasund bru som er ei av tre bruer som knyter Bokn til fastlandet. Eg snur meg mot soloppgangen idet eg kjem litt lengre opp i vegen. Alle vegar fører til Rom, heiter det, også denne om me køyrer langt nok :) Her står eg på hovudvegen og ser mot sør. Skal eg kome tidsnok på jobb må eg snu nasen nordover og sette opp farten. Må snu meg ein gong til og få med meg eit stadig sterkare sollys gjennom skydekket. Siste bildet er tatt på skuleplassen rett ved barnehagen. Dette var det eg såg av sola i dag. Kvikksølvet i gradestokken kraup oppover til tre pluss og snøen blei kram og fin til å lage snømann og snøhytte av. Fin avslutning på arbeidsveka :)

14 kommentarer:

Berit T sa...

Å så flott en soloppgang du fikk med deg. Nydelige bilder fra turen din til jobb.
Det var litt av et snøvær det ble i natt, og så fint som det var i dagmorges når alt låg på plass før smeltingen tok til.

Nå er jeg igang på ny pc, den andre tok kveld, totalt krasj og kunne ikke fikses. Heldigvis så hadde jeg lagt bildene fram til nyttår på minnepinner, og glad er jeg for det. Selv om det var endel fra dette året som jeg skulle hatt,så får jeg være glad for at jeg har berget det meste.

Ha en fin helg da Marie.

Anne-Berit sa...

Vakkert hos deg i dag.Nydelige bilder:)

myonlyphoto sa...

This is I call winter. Excellent gallery of photos. Thanks for sharing. We got our first snow storm few days ago this year, hope it will go away just before spring arrive. Anna :)

Rune Eide sa...

Vinteren vil ikke gi seg, men du utnytter det vakre i den på en fin måte.

Anonym sa...

Hei.Riktig fine Vinter bilder.Nydelig.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil...♥♥

Refleksjon på livsvegen sa...

Nydeleg med vinter, sjølv om eg lengtar etter vår..
Den blåfargen er berre fantastisk :-)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Nydelig blåtime og soloppgang. Man er jammen heldig når en har en sånn arbeidsveg og ikke sitter i bilkø i gråsvart snøslaps.

FO - 2 sa...

Jeg sier som Gamleheksa, du er heldig som har så fin veg til jobb. Ingen køer og stress. Det må være en god start på dagen, i naturskjønne omgivelser.
Nydelige bilder med blå toner.

Håper at du har det fint denne helgen, og at du får en god søndag.

Her skinner solen,
og det er så utrolig vakkert ute.
Jeg nyter det!

I går hadde vi besøk av svigerinnen min, og to av ungene hennes. Vi spiste en bedre middag (sushi) her, og en like god dessert.
Malin og Camilla kokkelerte sammen med meg. Vi lagde en deilig sjokolademousse som vi toppet med frukt. Mango, ananas og litt chili med vanilje. Nam! Og når man lager det med mørk sjokolade og uten sukker, så er det lov å kose seg litt ekstra.
I morgen er det sju uker siden begge jentene her spiste snop, sukker og annen hurtigmat, med noen få unntak, når de har vært i selskap. De klarer det så bra, og jeg er stolt av dem!
De har utviklet matglede. Gleden over å kunne lage, og å spise "skikkelig" mat. Nå har de vinterferie, og alle de andre sover her enda.
Jeg skal blogge litt, så skal jeg ut en tur i sola.
I morgen skal vi på bytur, hele familien. På tirsdag reiser husbonden igjen. Til Sverige denne gang.

Nyt dagen, kjære deg!
God klem til deg.

Petunia sa...

Er det ikke herlig å starte dagen på den måten?
Nydelige bilder:)

em sa...

so beautiful! i am looking forward to spring after this very snowy winter! we should have bulbs blooming very soon!

M.E.V. foto sa...

Nydelig soloppgang! Du er heldig som kan gå til jobb... Ha en fin uke! Klem

Lillian H sa...

Så nydelige bilder .Det er vakkert med denne hvite snøen og spesielle sollyset.----men likevel,-nå lengter jeg til våren.Takk for hilsenen ,-og ja,-det er veldig fint å være bestemor.Og jeg er så stolt så stolt av alle 5.

Ruth Bernssen Bø sa...

Vakre bilete, og ein fin start på dagen.

Ha ein fin dag.

Viola sa...

Om jeg forstår deg riktig så er du sprek og går til jobben! Så bra!! :) Flotte naturbilder vinterstid! Jeg elsker snø! Og det er så deilig i mars når sol og snø blandes, og en vet det er fordi at det går mot VÅR!! :)