onsdag 10. februar 2010

Vinteren festar grepet.

Etter eit par dagar med plussgrader i helga har vinteren igjen festa grepet. Me har strålande soldagar og temperaturen vekslar mellom -2 midt på dagen til -6-8 om nettene.
Bilda er tatt frå vår private veg. Bildet under er tatt midt mellom huset vårt og hovudvegen. Den nedste svarte stripa er hovudvegen, dei andre svarte stripene er steingjerde som er grenseskille mellom ulike gardar. Her har eg snudd meg rundt "på veg heim"(under). Det er ein ganske bratt bakke ned mot huset der det kan by på problem å kome opp med bil om det blir veldig glatt eller mykje snø. Velkommen til gards :) Eg har ikkje så mykje nytt å komma med. Det blir helst til at eg går tur rett frå jobb utan kamera. Då har eg ikkje så mykje overskot til å fotografere heller, eg er trøytt og svolten og vil fortast mogleg heim. Ønskjer alle som trufast legg igjen kommentar hos meg fine dagar framover :) Og det same til deg som berre kikkar innom :)

16 kommentarer:

Steinbokkjen ;o) sa...

hei vennen!
Flotte bilde. Vinterkåpa e dekorativ på si vis..
Håpa da står bra t hos deg og at du finn mange gylne øyeblikk i kvardagen.

kleeem

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelige bilder.Kjempe nydelig sted du bor på.Millværet er kommet på Møre nå.Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

Annelis hantverk sa...

Så vackra bilder och så fin plats du bor på! Ja visst har vi fått ha en riktig lång vinter i år. Här har vi snöstorm idag.
Ha en bra dag!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jasså, så mildværet ga seg. Den er helt underlig denne vinteren. Dette klimatoppmøtet i København gjorde visst susen. det har vært kaldt siden da ;) Her er det -17 nå,brrrr.

Hage foto og natur sa...

HEI!
Herlige bilder fra et vinterlandskap!
Det er mindre privat vei å måke her, men det tar en drøy time etter en snørik natt!
Gradestokken viser -10,så vinteren har festet grepet.
Ha en fin dag!
klem

Laila -Karin sa...

Nydelige biler fra bostedet ditt.
Akkurat nå ser det ut som det regner
Sitter å titter ut vinduet og hører på fuglekvitter.
Nå lenger jeg virkelig etter våren.
Ha en fin dag Marie
Klem

Anne sa...

Håper!! for deres del dere har traktor eller fræs??!! det var nå min tanke her, for jammen er den veien lang du , om den skulle vært måkt med skuffe, he he Måte på trim også.

Faktisk Marie har vi samme været her også, snødd litt de siste dager ja, og vi har en vinter som er ganske sjelden faktisk. Kan jo nesten ikke huske noe lignenede med så mye snø og en slik kulde. Fint er det ja, skikkelig vintervakkert, men jeg begynner å bli litt lei faktisk. Lengter mot en annen årstid nå ja :-)

Kos deg, ta vinterbilder, hvem vet når neste gang kommer!!

Klem fra en venn.

naturglede/Randi Lind sa...

Det blir visst vinter ei stund til enda. Vakkert er det. Igår hadde vi solskinn og det var reine påskeværet, men idag er det grått igjen. Men en ting er sikkert, i år kommer vi til å elske våren når den kommer. Ha en fin dag videre:)

Anonym sa...

so much snow and so beautiful too

Brit. (lille meg) sa...

Skikkelig vinterstemning hos deg også. Nå er det mer enn nok snø her jeg bor, iallfall. Men det meldes mer, leser jeg i avisa.... Vi må vel bare ta imot det vi får.
Ha en fin dag!:-)

Turid sa...

Her ønsker vi fortsatt mere sne, meldes om mere i løpet av helga , og det er vi GLADE for.....Dere må jo ha ha fått no av vår levering- skjønner ikke annet.
Du får overleve så godt du kan i sne kavet- husk å ha spaden inne på kvelden...ha ha

Vform sa...

Fantastisk fin plats du bor på!
Riktigt roligt att få komma "hem" till dig!
Vi har också massor med snö ... och mera har kommit idag!

Men våren kommer nog :)
Bara att vänta!

Varm kram!

F I I N F O R M sa...

Vinteren kan nå være vakker også da! Fine bilder. Tove

Birgitta sa...

Hej! Vad fint du bor. Roligt att du visar lite bilder från det och jag förstår att du bor i det gula huset. Vintern har sitt grepp om oss här också och ser inte ut att ge med sej än på länge.
Kramis Birgitta

Randi sa...

Det er bare så utrolig vakkert rundt deg. Vi er heldige vi som har naturen så nært oss.
Snart blogger du vel blomsterprakt og en voksende hage.

Ha en fin helg
klem

lavendel mio sa...

Nydelige vinterbilder!!
Men nå vil jeg at snøklokkene skal vise seg snart:)
Ønsker deg en fin helg,klem Hanne