lørdag 5. mai 2012

Svanesjøen.

Som stolte svane på havets bølge
må hell og lykke din fremtid følge.

Dette er eit av versa me skreiv i minnebøkene til kvarandre då eg var jentunge.
Og stolte er dei, svanene, der dei skinande kvite glir lydlaust gjennom vatnet.


Dette vakre paret gjesta Heimdalsjøen for nokre dagar sidan.


Dei sumde att og fram på "catwalken" og poserte villig for fotografen.

Etter ei lita stund var "showet" over, dei nikka fint takk for seg og sumde vidare på turen sin.God helg :)

9 kommentarer:

Vform sa...

Det är nog de vackraste av fåglar mot det mörkblå vattnet!!
(Finlands nationalfågel ... )
UNDRBARA bilder!
Är de tagna från "din strand" ?
Njut av dagen!
Kram!

Hjertebank sa...

Så nydelig.
Svaner er virkelig et flott og majestetisk syn.
Og dere er heldige som ikke har snø--

eba sa...

Så vakre og elegante svaner du har fått på besøk! Og vakkert blomstrer det i hagen din også!
Nydelig.
Ei god helg til deg!
Klem

krepsemor sa...

Ja, de er utrolig vakre! Vi har et lite vann, Tuvatnet, som får stadig besøk av en hel flokk med svaner! Det er et vakkert syn!

Anne sa...

Noe mer elegant skal en vel lete lenge etter! og den som bare hadde hatt ett snev av de halsbevegelsene Marie :-) Kjempemorsomme fugler å følge, ikke minst å ta bilder av.

Vår ja, og alt har en mai du. Tenkt på det ekstra i dag, hvor fort tiden flyr, for jammen fyller ikke lilleprinsen min 19 i dag og ja, hva skal en helt si når det gjelder tid annet enn at det hele er uforstående.

Denne kjærringa er forkjøla igjen ( puh! ) og det lakker og lir, og tar tid ikke minst. Godvære i dag, men faktisk bare 5 grader og med den kalde vinden har jeg fått litt sånn husarrest, he he

Nyt maidagen kjære Marie, klem fra meg til deg.

Spirea sa...

Å, de ordene husker jeg også fra "minneboken" min da jeg var mindre...Og så fantastisk bra å ta dem frem igjen sammen med disse vakre bildene du viser. Svaner er fantastisk flotte å se på, og det var noen nydelige blinkskudd dette :) Takk for alt du deler, jeg kjenner jeg får så utrolig lyst å reise litt vekk fra sør når jeg ser landskapet du omgir deg i...Fantastisk heldig du er..men kanskje er det lett å "se seg litt blind" på hva man har? Iallefall vet jeg mange sier det samme til meg her i sør - at jeg er så heldig...men så vet du, det blir nesten en vane å ha det slik...er det ikke rart? uansett, kanskje det er viktig å huske å verdsette den vakre naturen og omgivelsene enda mer...Nydelig er det hvertfall :) God mandag til skjønne deg! Klem :) (og jeg takker for en nydelig kommentar som rørte meg veldig! )

Mandelhjärta sa...

Svaner er så elegante og flotte!
Fine bilder du viser. :)
Ønsker deg en fin uke.

Anonym sa...

Hei.Virkelig Vakker.Vi har noen svaner som besøker oss nede ved stranda om sommeren som jeg kaller Svanhild:) Ønsker deg en riktig fin mandag og ny uke.Klem fra Bodil Velkommen til min nye blogg Boi Huldreblom

Malys krok sa...

Du har virkelig tatt flotte bilder av de vakre fuglene! Veldig vakkert i det forrige innlegget ditt også! Si meg, er deg sommer hos dere allerede?
ser så vakkert ut! -Margit-