lørdag 17. juli 2010

Gjester med blomegåve :)

Vakre peoner fekk me av gjestene me hadde på besøk i dag :)
God helg :)

14 kommentarer:

Sylke Feldhusen sa...

Så nydelige peoner du har fått. Det er flott med peoner. Jeg fikk endelig plantet en for litt siden, og den eneste blomsten den hadde, tok jeg bilde av - og brukte den i headeren min. Jeg håper det blir mange blomster etter hvert :)

Klem fra Sylke

Vform sa...

Jättefina pioner du fått!
Så härliga bilder du tagit!
Tack för allt du visar oss!
Vi bara njuter :)
Tack för hälsningen!

Kram Vivan

Torill sa...

Peoner er flotte blomster. Synest dei er flottast med knoppen som akkurat brister...
God helg !!

Anne sa...

Heldige du :-) men så er jeg da hellig overbevist om at de ikke gikk eom hjem igjen de som kom på besøk heller, fikk sikkert påfyll av massevis av godt sosialt samvær og kaffe kan jeg tenke meg.

Her har ferien nå startet, og endelig kom da også litt godvær til trøndelag, vi har fortjent det nå altså!! I hele dag har jeg vært ute, pusla i hagen og sneket fuglebur og beisa, så må er det klart til å henges opp. En har ikke ork til de store når det er så varmt som i dag (28 grader) en henger mye i skyggen og drikker vann, men, KLAGER ikke, he he

Snart skal kofferter fylles og vi skal på tur. Heldigvis vil sønnen på 17 fortsatt være med mor og far så det er ikke så trøbølete, men en blir litt tett innpå hverandre ja, og utfordringen med en tenåring som helst ikke skal ha foreldre du vet... MEN vi håper og skal legge alle kluter til slk at alle får en fin opplevelse.

Jeg leste at du har fått jentene dine hjem igjen du også. Koselig det da, med besøk og forhåpentligvis fint samvær. Håper det er bra med dem jeg Marie.

Ida har det vært stille fra i hele sommer. Tror jeg må sende henne en sms eller en mail. Hun savnes i bloggland vet du. Nytt kamera har hun jo også. Har kanskje kontakt med henne på `fjesboka`du, i så fall må du umiddelbart stikke inn å gi henne en god klem fra meg.

Du får ha noen fine uker til vi blogges igjen. Snart drar vi avgårde og da får du se hvorferdn har gått. Har lovd sønnen at det ikke skal bli så alt for mange kirker.

Massevis av gode klemme rog tanker sendes deg kjære venn. du er i tankene her rett som det er skjønner du.

Laila -Karin sa...

Vakre peoner du har fått.
Jeg har aå lyst å få plantet noen men har ikke sullet meg til det enda.
Ha en riktig fin søndag.
Klem

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Nydelig!!! Holder godt inne gjør de også. De jeg fikk av svigers den dagen dere kom, står på stuebordet fortsatt. Ikke et blad har falt av, men de ser litt slitne ut nå.

Bangchik and Kakdah sa...

A beautiful birth.... what a joy! ~bangchik

Dagrun sa...

"Blomer", ikke noe slår nynorsk noen ganger altså. Like vakkert som blomsten selv!

Håper du har hatt ei fin helg!

M.E.V. foto sa...

Peoner er bare så vakre:) Her har jeg plukket inn fra hagen, og det første jeg kjenner når jeg kommer ned i stua om morgenen, er duften av peoner. Herlig:)

Hilsen Bodil F.T. sa...

så vakre pioner du har!!

Kathrine sa...

Nydelige! Ønsker deg en fortsatt fin fin sommer, Maie:-)

Refleksjon på livsvegen sa...

Forstår at eg må ha meg peoner i hagen min.. Er veldig glad i rododendron, nesten trist når den sluttar å bløme..
Ha fortsatt vakker sommar med dine :-)

Anonym sa...

Hei.Virkelig nydelig Peonea dere fikk,nydelig farge.Koselig med besøk.Ha en riktig fin Sommer videre.Klem fra Bodil.

Petunia sa...

Peoner er bare så nydelige og jeg har fått så sansen for dem. Har du peoner i hagen? Er de vasnkelige å gå til? Noe tips råd å komme med?
Bak den muren som jeg skrev om i kommentaren over her, skal jeg ha et bed. Det er på et vestendt sted, sol fra klokken 13 hver dag (haha - i alle fall når det ikke er regn) og til den går ned i 2230 tiden. Der er lunt og vil bli godt drenert. Er dette rette plassen for peoner.
Jeg har aldri likt roser, men etter å ha sett "grønn glede" på nrk nå sist, ble jeg forelsket. De viste en rose som heter William Shakespear og den var mørk fiolett/burgunder og var så vakker! Slike vil jeg ha også!! Liker peoner og roser seg i samme bed?? Ja, jeg spør deg siden du er ekspert på hage:)Jeg er helt grønn på hage, vet du!!!