mandag 15. september 2008

Ida's little corner of the world.

Endeleg var dagen komen og eg var saman med andre bloggerar på bloggtreff hos Ida. Ida seier sjølv at ho vil bruker bloggen sin for å fokusere på det vakre i livet. Ida bur på ein vakker plett i landet vårt med skjærgard og hav som næraste nabo. Lyngen stod i full flor mellom hus og hagar. Trur aldri eg har sett ei vakrare trapp enn denne hos Ida! Me er midt i september, men her er det mange blomar som står i full flor framleis. At Ida er glad i det som spirer og gror er ikkje vanskeleg å sjå.
Ikkje berre planter, men også skjell, steinar og andre ting er brukt til å dekorere med. Fleire enn blomane som har det godt her.
Koseleg pynta på kjøkkenet. Bacalao, nydeleg! Å så god mat me fekk! Utsyn frå kjøkkenvindauga.
Sola sig i havet, bildet er tatt frå verandaen. Gåver hadde me med alle, denne er frå Anemone. Kvifor tok eg ikkje bilde av det andre ho fekk??? Dette har vore ei helg eg aldri kjem til å gløyme! Eg var så spent på førehand, kven er dei, korleis er dei, vil dei like meg? Ulike er me nok på mange område, men likevel så like når det kjem til stykke. Likevel, -GRØNE? Nei, det var ingen! Kjære Ida, Anemone, Gunda, Miamor og Petunia.
Takk for ei fin helg! Håpar at me kan treffast igjen hos meg til neste år! Så er ikkje eg Ida, eg er meg. Me skal/kan ikkje målast opp mot kvarandre, men få vere den me er (underforstått, eg kjem til å ha kjøkkenhjelp med meg eg, ein som heiter Toro, hehe). Det blir fleire innlegg frå Sotra og Bergen dei næraste dagane.

16 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Å! der skulle jeg gjerne vært! Det så så koselig ut!
Det er jo så festlig å treffe bloggvenner. Jeg var jo så heldig å treffe Nunne, og nå til helga skal jeg til Tromsø. Da håper jeg å få til å treffe Chatrine på den flotte salongen hennes....
Ida hadde jammen mye fint, både ute og inne. Blomstene hennes var nydelige.. Og den trappa, da! Utrolig!
Skjønner dere hadde det koselig.
Ønsker deg ei god uke!:)

Kathrine sa...

Så flott et treff dere hadde:-) Og så herlig mat da, Bacalao. Min favoritt!! Nam:-) Flotte katter og! Og trappa, alt det andre i hagen. Herlig! Dere har vært heldige alle sammen ja.

Ha en flott mandag, Marie. Gleder meg til neste Sotra-følgetong.

Ps: Bare si ifra om du/dere tar turen til Trondheim da. Stiller opp jeg:-)

Og ps, gunda jålete? Hi..den var bra ja. Jo, kanskje? Syns jeg ser henne...He..

Randi sa...

ÅÅååå for ett paradis!!Er vanskelig å forestille seg at dette er Norge, ser jo helt sydlandsk ut!
Også Bacalao da, det er jo bare sååååååååå godt!! syns jeg kjenner lukten helt hit. Skal inviterer noen vennindre her på høsten, de skal få Bacalao, det gleder jeg meg til.
Tror nok dere hadde en fantastisk helg, skulle gjerne ha vært der ser jeg..hihihi Får håpe på en invitasjon til neste år..;-)Ellers får jeg tromme samens ett her oppe i nord :-))

Håper du ellers har det bare godt kjære du.
Klem

Anonym sa...

WONDERFUL AND COLORFUL FLOWERS, EXCELLENT VIEW, TASTY AND YUMMY DINER AND MOST OF ALL GREAT COMPANY. WHAT ELSE TO ASK FOR. WELL DONE

This Is My Blog - fishing guy sa...

Marie: You have outdone yourself wit these great captures.

Petunia sa...

koselig å treffe deg, Marie. ja, jeg sier det igjen. Hvordan er dte mulig å ikke like deg:) Du er så søt og hadde så mye morsomt å fortelle. Ler enda av den med skoene...hehe!
Kan tenkte dere hadde det gøy resten av helgen og fikk knyttet tette bånd. Hvem sier nå at internettvennskap må være overfladisk:)Nydelige bilder du tok ute hos Ida!

Anne sa...

Jeg smiler med kropp og sjel, og over ei minnerik helg jeg ikke kommer til å glemme !!

M.E.V. foto sa...

Skjønner godt at dere har kost dere:)Nydelig sted og nydelige damer kan jeg tenke meg...

Miamor sa...

KjEKT Å BLI KJENT MED DEG OG MARIE!!!

Flotte damer!!

GAWO sa...

Jeg koser meg over at helgen ble så vellykket for dere. Men det måtte det jo bli med så mange herlige jenter samlet på et brett. Det var nesten rart å se den båten her på bloggen din. Den har jeg besøkt vet du, men jeg har aldri møtt Ida. Tenk at det blomstrer så fint ute hos henne fortsatt. Du har dokumentert det så fint. En sann glede å se.
Klem fra hun som er "etterlyst"

FO - 2 sa...

Ja. Her kjente jeg meg igjen du. ;)
Koselig innlegg.
Takk for besøk enda en gang.
Og ja Marie. Jeg kommer gjerne til deg neste år. Med glede! :)
Noen mennesker må man bare bli glad i. Du er ett slikt menneske!
Takk for at du er den du er.
Jeg er glad for at du finnes!
Klem.

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Så trivelig det virket :-)

Jeg har noe til deg i bloggen min Marie!

Steinbokkjen ;o) sa...

Tusen takk for kommentaren! Go ord varma alltid! Ha elles hatt kjempe opptur den sista vekå, å da e berre so hææææærle!
PS! og eg ha definitivt tenkt å vetta 100% frisk og rask - ME e ein liten morosak sånn at ein ikkje ana kor fort da går, så då e da berre å gjera sitt besta då og ta dagen so an e...

Du finn award t deg i bloggen min!
Kooooz deg!

PS! Så kos m treff då - knallfine bilde

Anonym sa...

Den trappa så jeg inne hos Gunda også, og jeg ble helt SUKK - aldri sett så vakkert trapp jeg, heller. Som dere har kost dere - og så artig å lese om for oss andre! Skulle mer enn gjerne vært der sammen med dere - kanskje en gang...Du; Det ligger en liten hilsen til deg inne hos meg:)Ha en fin tirsdagskveld! Klemmer**

GundaM sa...

Å Marie så fint et innlegg du har laga og dine bilder...Det er noe du kan!

Og ja, at Ida er en toppers vertinne og venninne det er sikkert og visst. tenkte på det på tur hjem om jeg hadde vært så rolig og flink til å ordne om jeg hadde hatt blogere på besøk...?

Vel, da er hverdagen her og dett i desa ble ejg tvert ejg kom hjem men nå luftes alt her så malingslukta fosvinner fortere enn svint. Sccccnedig og ja koss det bli;)

Anne-Berit sa...

Å,så koselig et innlegg,og så fint du skriver om turen dere hadde,og bildene er vakre som alltid. Så gøy å få treffes å bli bedre kjent med hverandre,sikkert et minne for livet for dere alle!