lørdag 30. januar 2010

Framleis vinter.

I dag fekk me ny påfyll av snø. Slik som dette såg det ut frå vindauga tidleg i dag. Kaldt, kuling og snøfokk. Lite utlokkande med andre ord.
Snøen klistra seg til ruta. Eg såg for meg at dagen skulle fyllast med litt husarbeid, strikking, lesing og blogging. Dørstokkmila var ekstra lang. Då plinga det inn ein melding på mobilen, "skal me kle oss godt og gå tur?" Der var dørstokkmila borte gitt og det bar ut i "rokk og fokk og is". Då me kom inn i skogen stilna vinden og det slutta å snø. Me gjekk gjennom urørt florlett nysnø. Snøen hang på buskar og tre. Kamera låg sjølvsagt heime, eg var redd for å få snø og væte inn i det. Eg kom aldri på at veret skulle bli så fint.
GOD HELG :)

14 kommentarer:

Hulda sa...

Høres ut som en flott tur i vinterdagen. Skal si dere har full vinter sørpå, her nord er det ikke snø i det hele tatt, men is og glatt. Skulle heller hatt snø og ordentlig vinterføre. Men, men det kan man jo ikke bestemme selv. :)

Søt figur du har i vinduet, og flott alpefiol og orkide. God helg!

Randi sa...

utrolig t vinter dere har. Skjønner du koste deg på tur ja...men kamera må du jo ha med deg kan du skjønne.;-) Det er alltid med meg..tar det med ut i 20 minus...høy fuktighet osv...aldri gått galt...lar det bare ligge i yttergangen før jeg tar det med meg inn....så det får akklimatisert seg.

kos deg med kvelden
klem

Elin sa...

Fin bildeserie du har lagt ut :) God helg!

Turid sa...

Måtte hatt det vinterværet du har.......lengte etter sne!
Flott innlegg Marie -herlige vinterbilder!

Ida sa...

Det koselig med så fine blomster og pynt i vinduskarmen når man ser ut på vinteren. Fine kontraster.
Vi har fått nysnø her i dag også.
Har knipset noen bilder i hagen her. Kommer ikke så mye lenger, dessverre...
Dere hadde nok en fin tur, ja.
Nesten som å komme inn i en annen verden, slike opplevelser.

Ha en fin lørdagskveld! :)

lavendel mio sa...

Nydelig vinterbilder!! Vi har å glede oss til...plutselig er våren her:)
Ønsker deg en fin kveld,klem Hanne

Anki sa...

Så deilig å komme seg ut når det er fint vær. Det er det samme her og, vi har brukt dagen på å holde tunet fritt for snø. Ønsker deg en fortsatt fin Helg, Marie!

Klem fra meg.

Anne sa...

Jøsses, skal si du har fått snø du også ja, og kjekt er jo det :-)
Nydleige bilder er det i alle fall du viser oss Marie :-)

Birgitta sa...

Förstår att promenaden blev skön. Är man bara rätt klädd kan man vara ute i alla väder. Det ser kallt ut på dina bilder. Jag är trött på vintern nu, men det är nog bara halva som gått.
Kram Birgitta

Anonym sa...

Hei.Nydelig snøbilder.Synes det er godt å gå ut i snøen.Friskt.Liker det mye bedre enn storm og regn.Godt å komme inn igjen å kose seg med håndarbeid.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil...

Anna sa...

Beautiful snowy days!
Anna :)

Anonym sa...

Your photos of winter are simply stunning. I love them, and wonder if your windows are double or triple paned?

Gunilla sa...

Riktiga vinterbilder du visar. Vi har samma väder här hos mig. Kallt och mycket snö har vi fått.Det blåser ochså så det känns ännu kallare. Inget fint uteväder men jag hoppas att det blir bättre. jag jobbar ju med barn på dagarna hemma hos mig så utevistelse varje dag är ju bara att acceptera. Är man riktigt klädd så går det.

Ha en fin Söndag
Kramen/Gunilla

Hilsen fra landet sa...

Godt å komme seg ut tross alt da. Tenk å se vinterland hos deg... men det smelter jo fort når sola tar tak om litt da :-)