tirsdag 4. januar 2011

Draumever i romjula.

Eg tok eindel bilde i romjula, men det blei lite tid til blogging då så eg presenterer nokre av dei framover. Me hadde i år som ifjor ei kvit og kald jul noko som er ganske uvanleg her vest i fjøresteinane. I fjor låg snøen i fleire månader, men i år er allereie det meste borte. Då eg gjekk naturstien heim frå jobb i dag var heile vegen dekka av holke. Eg hadde aldri kome meg fram om eg ikkje hadde hatt isbroddar på skorne.

Men tilbake til romjula; her kjem ein serie bilde frå ein tur eg gjekk saman med "midtimellom" :)
Me gjekk "rundt Håland", deler av vegen blir ikkje så mykje brukt så her er det fredeleg og fint å gå. Boknebergsvatnet ligg dekka av is og snø.
Kjekt å ha lag :)
"Slettabakkar" er ei svingete bratt kneik..


Oppe på "sletta" er det lett å gå.
 Låg vintersol kastar sine siste stråler på ein liten haug.
Hus med historie. Her har det vore ungdomshus og bedehus, men i dei siste åra har huset vore nytta til bygdemuseum. Her gjekk eg på yngres for lenge, lenge sidan og her har eg vore på mange basarar og andre tilstellingar. Lenge sidan det også nå...Skøyteisen som lokka mange utpå vatnet for nokre veker sidan er nå dekka av snø.
Klokka er rundt tre og sola er gått ned bak fjellet(over). Resten av turen går mot nord. Vakkert vinterlys i himmelranda(under).


Eg har lyst å takke alle som har følgd bloggen min i 2010 :) Håpar at de framleis vil kikke innom titt og ofte og legge igjen eit spor i ein kommentar i ny og ne :)

ØNSKJER ALLE EIT GODT NYTT ÅR :)

8 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Så otroligt vackert landskap och fantastiskt fina bilder!
Gott Nytt År!

sigrid sa...

Nydeleg landskap...
Klart eg følger deg på vegen vidare :-)

Ida sa...

Flotte stemningsbilder fra romjula,
i vakre blåtoner.

Godt nytt år, min venn! :)

Stifinneren sa...

Takk for at jeg fikk bli med på turen. Det er et vakkert landskap der ute, og du verden så god du er til å fange det. Har kjørt forbi en del ganger på vei fra Jæren, hvor vi bodde før, til Bergen.
Vakkert er det. :)

ha en fin kveld!

Laila -Karin sa...

Altid kjekt å bli med deg på dine turer.
Nydelige vinterbilder.
Klem

Sylke sa...

Koselige bilder. Takk for turen :) Gleder meg til å følge deg videre i dette året!

Klem

Tommy Andre Nekkoy sa...

winter-wonder-land

VALKYRIEN sa...

Nydelige vinterbilder fra et vakkert landskap! Ser ut som om du har hatt samme fine været som jeg hadde der jeg var - men jeg tok nesten ikke bilder! Kan jo angre på det nå... :)

Ønsker deg et riktig godt nytt år!