onsdag 4. november 2009

Berga inn frå stormen.

Her hos meg blæs det stikker og strå rundt novene for tida. Etter at eg hadde vore ute deler av dagen på jobb i dag var eg ganske frysen og det var godt å kome heim og legge godt i omnen. Godt å sitte inne i ei god og varm stove med strikketøyet når det mørknar om kveldane.
Ennå står nokre av rosene og trossar kulde og sterk vind. Eg berga inn ein liten bukett :)
Roser, levande lys, bloggrunde, strikketøy, nysteikte vafler og kaffi, eg kosar meg!

18 kommentarer:

Kathrine sa...

Flotte roser! Og er så enig. Det stormer her og, så ovnen fyres litt i og katten ligger langflat. Ikke nedbør her til meg, sol også i dag.
Har tatt inn en rose til i dag, tror altid det er den siste, men så kommer det knopp på knopp. Snodig, når det har vært ned mot -8
Og jo, jeg bruker mye speil i fotograferinga. Kunne sikkert triksa mye på dataen og, men det liker jeg ikke så godt. Har fire speil som er gode å ha til fotobruk.

:))

Birgitta sa...

Tänk att du har rosor i november. Förstår att det kan storma riktigt ordentligt där du bor, för du har väl inte så värst långt till havet.
Då är det skönt att komma in i värmen.
Ha det så gott nu.
Kramis Birgitta

Hulda sa...

Så koselig du har det, til tross for vinden som stormer utenfor. :) Nydelige roser du fortsatt har i hagen!

Laila -Karin sa...

Det har blåst fælt her og i dag , men fremdeles så dukker det opp roser om ikke så mange.
Jeg er jo litt spent på dette nye kameraet mitt . Jeg kjøpte jo et veldig bra kompaktkamera for noen måneder siden, men det var lisom noe jeg manglet selv med 26x optisk zoom og mye annet.
Ha en fin morgendag
Klem

Berit T sa...

Herlig når en kan krype sammen, godt og varmt, høyre vinden hyle rundt novene, nytes i fulle dag her også men uten vafler.

Flotte roser, jeg har også noen få som jeg skulle tatt inn, men så er de så fine ute også ved inngangsdøra, så de får stå noen dager til.
Ha en fin uke videre.
Klem.

Tatyana@MySecretGarden sa...

How beautiful, Marie!

Anelia sa...

Ja visst är det skönt att få komma in i värmen från en kall och blåsig dag och slå sig ner med ett handarbete. Här har kommit snö idag. Fina rosor du har ännu i trädgården fast det är november.
Må så gott!

Anne sa...

Samme her Marie!!
Stormer i lufta, men det bidrar til vakre himmelbilder da. kaldt og mørkt ja, og her koser vi oss også innendørs, men jeg striker ikke jeg vet du, kanskje jeg skulle fått mannen til å prøve, sånn bare for hjemmekosens skyld??

Ha kjekke dager min venn, snart helg nå!!

Anonym sa...

Hei Maria.Nydelig Roser og en veldig flink fotograf.Hær er det også en del vind men hær som jeg bor så tar ikke lanndvind som vi kaller det tar ikke så gått...Men ser det langt ute på fjorden...Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

Britaiskogen sa...

Javisst er det kose seg inne når det er surt og kaldt ute. Der er det grått og kaldt idag. den planlagte uteturen blir nok erstatta med strikking og varme i ovnen..

naturglede sa...

Du så vakre. Jeg glemte det i går, og i natt har det snødd. Jeg skal gå ut å se hvordan det har gått med rosene, for snøen den smelter jo fort her, ser det ut til. Ha en fin dag:)

Gamleheksa sa...

Nydelig. Roser er jo bare skjønne, og disse bildene gjør dem ikke mindre vakre da.
Hvordan går det forresten med sjal-strikkinga?

Randi sa...

Det høres ut som en perfekt kveld Marie...koser meg bare jeg leser om det:-)
Det er utrolig at rosene står enda...hos meg er en busk i knopper...og utrolig nok ser det ut som om den skal blomstre....den står lunt og jeg har pakket fullt med mose rundet den. Og til helga melder de vårtempraturer og sol...så da får vi se.
Vet ikke helt om jeg liker at været er sånn...får meg alltid til å tenke på klimaendringene.

Ha en fin dag kjære du
klem

anne - moseplassen sa...

nyyyydelig :)
har en liten bukett her også, og til min overraskelse så står rosene godt inne (hadde forventet at de skulle klappe sammen av overgangen fra utetemp og inn).

Innehygge er ikke dumt det :D

Ruth sa...

Vakre roser.
Det er utruleg, i november månad og ennå veks rosene i hagen.

Her går dagane fort, og vi er opptekne det meste av tida, med trening og teori.
Kva som skjer der ute i den store verden, veit vi ikkje så mykje om.... nokre nyheter får vi då med oss...
Ha ein fin kveld.

~carpe diem~ sa...

Koselig å nyte rester av rosene inne stedenfor at stormen skal ødelegge.Plukka også inn noe få roser som blomstra så fint.
Ha en fin kveld og kos deg :)

Tone sa...

For noen vakre bilder! Helt nydelig de rosene:-)

Ida sa...

Utrolig flotte roser,
OG bilder!
Du foreviger og formidler det hele på en nydelig og fremragende måte, Marie. Det er en fryd for øynene å kikke innom deg her.
Kos deg videre med fotograferingen, og ellers.
Håper at du har det bra! :)
God klem.