mandag 10. mai 2010

I skinet frå kveldsola.

Syrinbuskane kjem med masse knoppar og eg gler meg til dei skal bugne med blomar :)
Dette mørke planta eg ifjor. Det kvite blømde for første gong i fjor, men berre to klasar. I år derimot ser det ut til å bli overstrødd med blomar :) I kveld skal eg lage meg provisoriske minidrivhus i papp eller plast og sette over det eg planta på laurdag. Det er meldt ei halv minusgrad til natta.

9 kommentarer:

Gunilla sa...

Hej marie

Vad syrenen har kommit långt hos dig. Här finns det bara knoppar till blad så jag får vänta på blommningen .
Vi har det så kallt så våren har stannat av. Minusgrader på nätterna.

Hoppas att vi får värme snart.

Ha det gott
Gunilla

Monicas Hage sa...

Du har mye å glede deg til skjønner jeg:) Har ikke kommet så langt her, men jeg ser at det i alle fall blir blomster på den lilla. Den hvite har ikke blomstret enda, så jeg er veldig spent på om den kommer til å blomstre i år:) Klem

Anna sa...

Thank goodness for the google translator, lol. Excellent images, hope you get nice flowers out soon. Anna :)

Sylke sa...

Det er fint med syriner, og spennende å følge med når knoppene kommer!

Ha en fin kveld, klem

sigrid sa...

Så flotte blomar..
Har kome mykje lenger hjå deg..
Pass på kulden ja..
Her har det snøa i dag også..
Berre å ta det med godt humør..

Anne sa...

Helt overveldet jeg Marie hvor langt det har kommet til deg, alt plantet ute i krukker og kar du jo. DET er alt!!! for tidlig hos oss desverre. Her ligger nok minusgradene faktisk litt fotsatt nattestid, og en vil jo nødig kaste bort penger til frosten.

Har hagen full av hvitveis jeg nå, og har derfor ikke fått raka en gang ennå, en god unnskykdning til å utsette de vannblemmene.

Ellers travle dager ja, så mye som foregår på mai jo. Helga som kommer blir en liten optur da, vi bloggdamene herfra skal samles til Randi på inderøya, en håndfull av oss ja, fra lørdag til søndag, det blir kjekt vettu, litt god mat, litt foto og litt latter, en har sårt behov for det faktisk.

Sønnen som det har gått litt trått med har faktisk skikket seg veldigbra nå, og vi har hatt en fin fin periode heldigvis, kjenner det gjør godt for hver og en av oss. Vi trenger det nå, ikke enkelt med tenåringshormoner som raser. Kamerater har mer makt enn foreldre i den alderen, og de påvirkes jo så.

Håper du har kommet deg til og er i fullt virke igjen du også, at dagene er greie og at du får kost deg litt i hagen nå, det synes du jo er så kjekt jo.

Anneklem til deg en sen kveld.

Northern Shade sa...

Your garden will soon be beautifully scented. I was out counting the buds on my dwarf Syringa 'Wedgewood Blue' today, since it never had many blooms before, and now it has lots. I removed a Viburnum that used to partially shade it, and it seems to be responding with more flowers.

Jorunns hage og hobby sa...

HEI!
Kanskje du får syrin i full blomst til 17.Mai!
Tror jeg vil plante en lilla ved siden av min hvite!
Nå er lengselen etter å få plante ut våre blomster mekbar ,men fremdeles kan det bli minusgrader på natten.
Ha en nydelig tirsdag!
klem

Ninni sa...

Ååå...de bildene dine altså - det er så nydelige at det nesten gjør vondt i hjertet. Syriner er selve inngangen til sommeren, når de blsomterer bærer det bud om at sommeren er her. Og den duften! Min syrin er ikke på langt nær så mye i knopp som din, men den kommer jo :)